Toegangsprijzen brochures en boeken

Entree: € 10,- p.p.
Scholier/student: €  5,- p.p.
Kinderen t/m 12 jaar: gratis
Museumjaarkaart (MJK): € 5,- in 2019 (ivm herstructurering lidmaatschap museumvereniging) Vanaf 2020 is de MJK (onder voorbehoud) weer geldig en is de toegangsprijs met MJK € 2,50.

Bezichtiging van de binnenruimtes gebeurt onder begeleiding van een gids en is op vaste tijden: 11.00, 13.00 en 15.00 uur. Dit telt voor al het publiek. Daarna kunt u eventueel zelfstandig rondwandelen langs de beelden aan de zuidkant.

Vanaf 10 tot maximaal 15 personen zal een aparte gids ingehuurd moeten worden. Een groep van deze omvang is namelijk niet te combineren met de reguliere rondleiding. De groep wordt dan te groot.

GROEPEN

Groepsrondleidingen (vanaf 10 pers.) worden speciaal georganiseerd:

Kosten gids € 50,- bij groepen van maximaal 15 personen (excl . entreeprijs, entree met Museumjaarkaart is € 5,-)

Vergilius

 

De essaybundel De Tuin als levensvorm De Nollen R.W. van de Wint

R.W. van de Wint (1942-2006) was schilder, beeldhouwer, bouwer, tekenaar, performer en kraanmachinist, maar het liefst zag hij zich als tuinman. Werken aan zijn kunstwerk De Nollen viel voor hem samen met leven op De Nollen: de tuin als vorm van leven. Hij ‘leefde’ zijn werk. Toch vallen kunst en leven niet samen. De kunsthistoricus Jacqueline van Koningsbruggen onderzoekt in deze essaybundel onder meer de betekenis van schoonheid – kan kunst nog over schoonheid gaan? –, van het kunstenaarschap en van de verstilde ervaring van een schilderij die ten grondslag ligt aan het ontstaan van De Nollen.

De essaybundel De Tuin als levensvorm De Nollen R.W. van de Wint is door Stichting De Nollen uitgegeven, door Reynoud Homan vormgegeven en door Lecturis gedrukt.

De prijs is € 24,50 ( 151 p., rijk geïllustreerd), inclusief € 4,50 verzendkosten

Tijdens de openingstijden van De Nollen (do t/m zo 10.30 - 17.00 uur) is het op De Nollen verkrijgbaar.
U kunt het boek ook bestellen door een e-mail met uw naam en adres te sturen naar: info@projectdenollen.nl

Titelblad van de essaybundel

©2012 projectdenollen.nl  | contact de stichting de Nollen | online by: reloadmedia.com