Vriend van de Nollen

De ‘Vrienden van De Nollen’ (€ 50,-- per jaar) en de ‘leden van de Club van Honderd’ (€ 500,-- per jaar) vormen een zeer divers gezelschap, van kleine kunstverzamelaars tot architecten en natuurliefhebbers. Stichting De Nollen heeft met het geld de mogelijkheid een aantal lopende kosten te betalen, maar vooral om elk jaar een klein projectonderdeel te realiseren of te voltooien. Alle vrienden en Club van Honderd-leden worden elk jaar uitgenodigd op de ‘Nollendag’, of persoonlijk ontvangen. Ook wordt er 1 keer per jaar een nieuwsbrief verstuurd.

De ‘Club van Honderd’ is een initiatief uit 1993 van oud-kunstverzamelaar Piet Cleveringa. Elk lid schenkt elk jaar € 500,-- voor een periode van drie of vijf jaar. Bij vijf jaar is een ‘lijfrente’-regeling mogelijk. Als tegenprestatie ontvangt u elk jaar een geschenk. Dat kan een litho, een schaalmodel, een bijzondere foto, etc. zijn.

Hieronder kunt u het vrienden formulier downloaden. U kunt deze uitprinten en opsturen. Voor een aanmelding voor de Club van 100 kunt u een mail te sturen naar info@projectdenollen.nl. Uiteraard is het ook mogelijk een donatie te doen die ten goede komt aan het project. Dit kan via bank nummer NL74RABO0161849237 tnv Stichting de Nollen.

Download hier het vriendenformulier:

©2012 projectdenollen.nl  | contact de stichting de Nollen | online by: reloadmedia.com